Registration for Skumringsbanketten


Velkommen til påmeldingen til "Skumringsbanketten: Møtet i Bergawinjó"

I århundrer har Bergawinjó vært setet til den sterke vampyrklanen Drekihǫfuð. Nå inviterer de til skumringsbankett. Fire klaner svarer:

Det er klart for en kveld med intriger, politikk, dekadens og mørke planer...'


Etter regjeringens pressekonferanse 23. mars ble en rekke nye restriksjoner vedtatt, noe som dessverre innebærer at vi ikke kan gjennomføre arrangementet som planlagt.
Vi ser oss derfor nødt til å utsette arrangementet til 8. - 9. mai. Mer info om dette kommer snart. De av dere som har betalt kan få beløpet refundert eller beholde billetten med ny dato. De av dere som har meldt dere på men ikke fått bekreftelse vil få en egen e-post.



Vi ønsker alle lykke til i lockdown, og håper å se dere i  mai!


Praktisk

Hva: Levende rollespill med vampyrtema

Hvor: Lystgården på Landås

Når: 08/5 kl 21:00 - 09/5 kl 05:00

For hvem: Alle

Pris: Medlemmer 300,- Eksterne 800,- (Medlemskap koster 500,-)

Antall billetter: 10 stk

Inkludert:

- En rolle skrevet i samarbeid med arrangør.

- En tre retters middag.

- En laiv i mørke omgivelser...

Eventuelle spørsmål kan rettes til arrangør på e-post faustusee@gmail.com eller telefonnummer (+47) 472 45 429.

Kort informasjon om klanene:

Langt de fleste representerer en klan. Klanen sier noe om hvor du kommer fra, hvilken kultur du tilhører og historien som har formet klanen. Vi har allerede skrevet ganske mye om klanene, og denne informasjonen får du sammen med rollen din, men som de første som spiller i disse klanene får dere stor frihet til å endre og tilpasse klanen deres i samarbeid med oss! Her kommer noen stikkord om klanene:

  • Drekihǫfuð - Vertskapet for banketten. Opphav fra vikingtiden. Drekihǫfuð er preget av tradisjoner. De kler seg elegant som vampyrer flest, men det er ikke uvanlig å se dem kombinere det med skinnfeller, runetatoveringer eller annet som henviser til klanens opphav. Medlemmer av klanen er gjerne mer oppfarende og aggressive, og er ofte mer direkte.
  • Die Germanische Geißel - Tyske, men opphav knyttet til Romeriket, Østerrike og internasjonale hansabyen. Die Germanische Geißel er på mange måter preget av en urolig historie og internasjonale impulser. De ser på seg slev som en del av en elite, og er ikke redd for å vise det. Til tross for at klanen opererer i skyggene er medlemmene glade i luksus og overdådige klær og smykker. Etter en lang historie med omveltinger er de oppsatt på å unngå nye store konflikter, og vil mye heller prøve å få i stand gunstige avtaler.
  • Il Senato Oscuro - Italiensk, men med bakgrunn fra Romerriket. Il Senato Oscuro er preget av en lang og innviklet historie men henger gjerne litt igjen i renessansen, noe som er tydelig i deres kjærlighet til kunst og overdådige klesstil. De er også gjerne oppfarende og ikke redde for å uttrykke seg dramatisk i tide og utide. De er svært stolte over det faktum at de har sitt hovedsete i Vatikanstaten.
  • L'ombre franque - L'ombre Franque er en mektig klan preget av en urolig historie. Medlemmene oppfører seg ofte med en kjølig eleganse som få andre klaner kommer i nærheten av. De er elegante, forføreriske og dødelige! De mister sjelden besinnelsen og har gjort stor suksess innen politikk.
  • Umbră Creatures - Grunnlagt av Vlad Tepes i 1456. Umbră Creatures har ingen grunn til å tilpasse seg. De er eksentriske og kan virke som levninger av gammel Valakisk kultur. De er kjent for å være brutale, skremmende og ekstremt lojale. De kler seg gjerne nært opp til valakiske tradisjoner.